Atletikbaner

Atletikbaner er et af vores specialer, som vi desuden arbejder med uden for Danmarks grænser.

Vores produkter kommer fra det anerkendte Holandske firma Herculan Sports Surfaces B.V., der leverer produkter til IAAF godkendte anlæg i hele verden. Det er ligeledes under Herculan-regi vi rejser rundt og installerer deres produkter.

Vi udfører, som den eneste danske virksomhed, selv alle dele af anlægsfasen, og vi er det firma i Nordeuropa, der har mest udstyr til at etablere disse anlæg. Vi har egne maskiner og personale til at klare alt fra afrensningen af belægningen, installation af stødabsorberende basislag og efterfølgende struktursprøjtning eller flydelag. Herudover er vi nogle af de få firmaer, der selv opmåler og opstreger banerne med eget materiel og personale. Dette giver en kæmpe fordel for os selv og kunderne, da kunden kun har en kontakt i projektet, i stedet for at have mange forskellige underentreprenører tilknyttet et salgsfirma. Herudover kan vi bedre rådgive i planlægningsfasen, da vi netop kender alle dele af anlæggene, så det bliver et reelt samarbejde.

Der findes i grove træk tre forskellige typer atletikbelægning:

  • Spraycoat systemer (vandgennemtrængeligt)
  • Sandwich systemer (ikke vandgennemtrængeligt)
  • Fuld polyurethan system (ikke vandgennemtrængeligt)

I Skandinavien er det klart mest udbredte system spraycoatsystemet, i Danmark findes dette på 94% af de udendørs anlæg. Systemet kan ikke anvendes indendørs. 

Vi har ligeledes selv alle maskiner til efterfølgende vedligeholdelse af anlægget. I denne fase koordinerer vi med kunderne, så det kun er de opgaver, de ikke selv har udstyret til at løse, som vi er behjælpelige med. Det er dog en stor fordel at vi geografisk er placeret i markedet, så vi hurtigt kan rykke ud og reparere eventuelle skader i banerne. Vi har næsten altid produkterne på lager, så der ikke er forsinkelse på dette.

Vi forhandler udstyr fra tyske Helo Sport, der er Europas største producent af aluminiumskomponenter til anlæggene. De kan levere alt lige fra de store kastebure, madrasser, overdækning i aluminium og ligeledes til de små dele, som alusarg reservedele, nye hække, spyd mm. Har i nogle specielle ønsker kan vi som regel finde det igennem vores netværk ude i verden.

Der er fordele og ulemper ved begge systemer, kontakt os for at høre nærmere om, hvad der passer til Jeres behov.